Tävla

#plastfritthavmedgp

Gör det till något roligt. Kanske en utflykt med familjen? Med vännerna? Plocka skräp tillsammans och tävla om chansen att vinna två nätters boende i sjöbod för fyra personer på Kajkanten, Vrångö!

I Kajkantens moderna sjöbodslägenheter med pentry, badrum och egen altan bor du granne med havet och vacker natur. Vrångö är en mycket populär badö och är en bilfri skärgårdsidyll. Naturen är en blandning av halländska sandstränder och bohuslänska klippstränder. I vinsten ingår 2 nätter övernattning i stuga för 4 personer samt frukostbricka och sängkläder. Vinsten kan utnyttjas när du vill från 1/9 2021 till 30/4 2022. Bokningen måste göras av en vuxen och minst en vuxen (fyllda 18 år) måste vara med i stugan när vinsten utnyttjas på Kajkanten. 
Här kan du läsa mer om Kajkanten.

Så här tävlar du!

När du är ute och plockar skräp, ta en bild, lägg upp på Instagram och använd hashtaggen #plastfritthavmedGP. Du är då med i tävlingen och tävlar om att vinna en övernattning om två nätter i en sjöbod med havsutsikt på Kajkanten, Vrångö i Göteborgs skärgård! 

Tävlingen pågår tom 4 juli 2021 och vinnaren meddelas via meddelandefunktionen på Instagram.

Vinnaren utses av en jury bestående av anställda på Göteborgs-Posten och The Perfect World Foundation och anställda på Göteborgs-Posten och The Perfect World Foundation kan ej vinna tävlingen.

Resultatet av tävlingen kan ej överklagas och det går inte att byta ut vinsten mot kontanter eller andra varor. Vinsten betalas ut i form av ett presentkort med ett värde av ca 5000 kr och kan utnyttjas när du vill från 1/9 2021 till 30/4 2022. Ej utnyttjad vinst ersätts inte. Bokningen måste göras av en vuxen och minst en vuxen måste vara med i stugan när vinsten utnyttjas på Kajkanten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Om vinnaren är under 18 år läggs vinstskatten på målsman.